Opel bestaat 120 jaar en trakteert! De beste deals.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Breng dan snel een bezoek aan onze Opel showroom voor de beste deal! Ontdek direct onze nieuwste modellen zoals de Opel Crossland X en Grandland X en de nieuwe 120 jaar Edition uitvoeringen. 

DE BESTE DEAL!
Naast een goede inruilprijs voor uw huidige auto, krijgt u op bijna alle nieuwe Opel personenauto’s tijdelijk een persoonlijke €1.000 myOpel betaalpas cadeau!* Ook kunt u gebruik maken van een Opel financiering met een aantrekkelijk rentetarief van 4.99%. Handig als u liever een maandelijks bedrag betaalt in plaats van de gehele aankoopsom. 

Daarnaast stapt u nu in de praktische Opel Karl of comfortabele Corsa voor slechts €120 per maand, dankzij een aantrekkelijke financiering! Wat koop je daarvoor? Veel, heel veel. Vijf deuren, Hill Start Assist, Cruise Control, airco, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels en natuurlijk Duitse kwaliteit. En dat voor €120 per maand. Het feest is compleet! Klik hier voor meer informatie.

MYOPEL BETAALPAS
Het €1.000 tegoed op de gratis myOpel betaalpas kunt u bij de Opel dealer besteden aan onderhoud en accessoires, zonder dat het u een cent kost! Ook het nieuwe 'Lekker duidelijk onderhoudsabonnement' kunt u aanschaffen met deze pas. Met dit abonnement verzekert u zich van verlengde garantie en onderhoud de komende 3, 4 of 5 jaar. Zo wordt het rijden in uw nieuwe Opel nog leuker! Daarnaast kunt u de betaalpas gebruiken als tankpas bij de aangesloten Travelcard tankstations in Nederland.

VERJAARDAGSKORTING
Opel bestaat 120 jaar en trakteert! Profiteer nu van onze speciale verjaardagskorting op alle voorraadmodellen. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst €3.000!

Contactformulier

*Opel KARL, Ampera-e en Selection/Business+/Business Executive modellen zijn uitgesloten van deze actie. Lees hier de voorwaarden.