Zomerse voorraadactie bij Automotions Mercedes-Benz

Ontdek onze voorraadactie en reis deze zomer in stijl. 

Reis deze zomer in stijl met de Mercedes-Benz Zomer voorraadactie. Nog t/m 31 augustus kunt u genieten van extra voordeel op een ruim aanbod voorraadmodellen. Met deze actie profiteert u niet alleen van extra voordeel, u heeft ook de keuze uit drie verschillende accessoirespakketten t.w.v. €700,- zonder meerprijs. Wilt u graag meerdere accessoirespakketten? Dan krijgt u bij aankoop van een tweede pakket 50% korting!

Automotions zomer voorraadactie B-klasse

B-Klasse: veel ruimte voor vakantiegevoel.

Gaat u met het gezin op vakantie? Dan is vast ruimte en veiligheid iets wat belangrijk is voor u. De B-Klasse met zijn hoge zitpositie en intuïtieve Widescreen Cockpit biedt u dit en daarmee rijdt u de horizon in alle comfort tegemoet.

De C-Klasse: tijd voor ontspanning.

Onbegrensd rijplezier en uniek comfort is wat de C-Klasse u biedt of u nu kiest voor een Coupé, Limousine of Estate. Volledig ontspannen op uw bestemming aankomen is met de Mercedes-Benz Intellegent Drive ook geen probleem meer. Echter is uw bestemming voor vandaag de Zomerse Voorraadactie bij Automotions.

 

Automotions zomer voorraadactie C-klasse
Automotions zomer voorraadactie GLA-klasse

GLA: klaar voor avontuur? 

Met een GLA bent u klaar voor elk avontuur. Deze compacte allrounder brengt u naar elke bestemming die u maar wenst. Zo bent u altijd verzekerd van uw ideale reispartner.

Mercedes GLA Private Lease

Nu tijdelijk de rijk uitgeruste Mercedes GLA Private Lease Edition voor een actieprijs van € 499,- / maand*  (berekend op 48 maanden en 10.000 km / jaar). 

Bekijk de Private lease aanbieding