Mercedes Upgrade Editions

Automotions Mercedes-Benz begint het jaar goed met Upgrade Editions voor de A-KlasseB-KlasseCLAGLAC-KlasseE-Klasse en GLC. Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. In plaats van bijvoorbeeld het Ambitionpakket leveren wij zonder meerprijs het uitgebreidere Prestigepakket. Had u het rijk uitgeruste Premiumpakket in gedachten? Dan maken wij daar zonder meerprijs Premium Plus van. Deze upgrade geldt zowel voor particulieren als zakelijke rijders. 

Voor wie twijfelt tussen het kopen of financieren van een nieuwe Mercedes Upgrade Edition starten wij het jaar met een actierente. Tijdelijk voor 3,99% maar nog verder te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen. Wij leggen u graag alle details uit.

Voor meer informatie en bijhorende voorwaarden kom gerust langs op een van onze vestigingen of vraag direct een offerte aan via onderstaande button.