Mercedes-Benz Upgrade Editions

Het is goed zakendoen bij automotions Mercedes-Benz, want u krijgt extra veel terug voor uw huidige auto. Koopt u voor 30 juni 2018 een nieuwe Mercedes uit voorraad, dan kunt u niet alleen snel de weg op met uw fonkelnieuwe Mercedes, u krijgt ook een verrassend hoge inruilpremie op uw huidige auto.

Combineer deze actie gelijk met Upgrade Editions voor de A-Klasse*, B-KlasseCLAGLAC-KlasseE-Klasse en GLC.

Bij aanschaf van een optiepakket bieden wij u kosteloos alle extra’s van een overtreffend pakket aan. In plaats van bijvoorbeeld het Ambitionpakket leveren wij zonder meerprijs het uitgebreidere Prestigepakket. Had u het rijk uitgeruste Premiumpakket in gedachten? Dan maken wij daar zonder meerprijs Premium Plus van. Deze upgrade geldt voor particuliere en zakelijke rijders. 

Voor wie twijfelt tussen het kopen of financieren van een nieuwe Mercedes Upgrade Edition starten wij het jaar met een actierente. Tijdelijk voor 3,99% maar nog verder te verlagen met maximaal 1,5%, bijvoorbeeld door het afsluiten van een verzekering, zodat u op een zeer scherp tarief van 2,49% kunt uitkomen. Wij leggen u graag alle details uit.

Voor meer informatie en bijhorende voorwaarden kom gerust langs op een van onze vestigingen of vraag direct een offerte aan via onderstaand offerteformulier.

 

Vraag een offerte aan:

Actievoorwaarden:

  • Alleen geldig op nieuwe voorraadauto’s uit de voorraad van de Mercedes-Benz dealer. 
  • Voor nieuwe orders met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2018.
  • Extra veel voordeel in combinatie met de Upgrade Editions.
  • Niet i.c.m. overige acties.

* Gezien de komst van de nieuwe A-Klasse in mei geldt de Upgrade Edition voor het voorgaande model A-Klasse dat tegen aantrekkelijke condities alleen nog uit voorraad leverbaar is.