Financiering: 4% rente in combinatie met 4 jaar SterService

Profiteer ook van de mogelijkheden die Mercedes-Benz te bieden heeft. Het is nu mogelijk om de Mercedes-Benz, Citan, Vito, Sprinter en V-klasse te financieren tegen een scherpe rente van 4%, 4,5% of 5% i.c.m SterService en originele Mercedes-Benz accessoires.

Door te kiezen voor SterService krijgt u volledige ontzorging op het gebied van reparatie, onderhoud en garantie. Dit nieuwe serviceproduct combineert onder andere de voordelen van SterGarantie met de voordelen van SterOnderhoud.

U kunt nu 4 jaar lang profiteren van 4% rente op uw financiering in combinatie met 4 jaar SterService. U ontvangt dan ook nog eens €400,- aan originele Mercedes-Benz accessoires. SterService is beschikbaar voor een scherp maandelijks tarief vanaf €1,- per dag. 

Ook kunt u kiezen voor een andere looptijd. Korter of langer dan 4 jaar. Wanneer u een kortere looptijd kiest, profiteert u nogsteeds van 4% rente. Wanneer u gaat voor een langere looptijd, stijgt het rentepercentage met 0,5% per jaar. Ook ontvangt u €100 meer aan orginele Mercedes-Benz accessoires per extra jaar. 

Wilt u uw eventuele maandbedrag berekenen? Klik dan hier.
 

Actievoorwaarden

  • Actie alleen geldig voor nieuwe Mercedes-Benz bestelwagens.
  • Modellen: Citan, Vito, Sprinter en V-Klasse met uitzondering van de Economy modellen.
  • Actie geldt alleen voor Financial Lease bij Mercedes-Benz Financial Services.
  • Minimaal te financieren bedrag bedraagt € 5.000,-.
  • De rente (4%, 4,5% of 5%) is alleen geldig in combinatie met een afgesloten SterService contract voor 4, 5 of 6 jaar.