Demo Deals bij Automotions Mercedes-Benz

Op zoek naar een nieuwe Mercedes-Benz voor de prijs van een occasion?

Dan bent u bij Automotions Mercedes-Benz aan het juiste adres! Op dit moment hebben wij een ruime voorraad van verschillende modellen. Hierdoor zijn wij in staat om u een aantrekkelijke voorraadkorting aan te bieden op nieuwe modellen welke reeds voorzien zijn van een kenteken. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst duizenden euro's! Bovendien stapt u razendsnel in uw nieuwe Mercedes-Benz. Ons aanbod varieert van de nieuwe compacte Mercedes-Benz A-Klasse tot de stoere Mercedes-Benz GLA SUV.

Er is een Mercedes-Benz voor iedereen en we hebben de scherpste aanbiedingen voor u! Vraag nu een online taxatievoorstel aan of boek direct een proefrit in uw nieuwe Mercedes-Benz!

 

Staat uw nieuwe Mercedes-Benz niet in ons Demo Deals-aanbod? 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mercedes-Benz A-Klasse

A180d Business Solution AMG

Van €44.495,- nu voor €40.835,-
Uw voordeel: €3.660,-

Mercedes-Benz GLA

GLA180 Business Solution AMG

Van €51.979,- nu voor €43.995,-
Uw voordeel: €7.984,-

Mercedes-Benz C-Klasse

C160 AMG Line

Van €48.684,- nu voor €43.500,-
Uw voordeel: €5.184,-

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Rijdt u liever voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz?

Ontdek de voordelen van Mercedes-Benz Privé Lease! U rijdt al een nieuwe A-Klasse vanaf €399,- per maand (o.b.v. 48 maanden, 10.000km/jaar).

Zorgeloos rijden, inclusief:

  • Onderhoud
  • Wegenbelasting
  • Verzekering
  • Afschrijving
Mercedes-Benz Privé Lease