Back on the Road acties bij Automotions Mercedes-Benz!

Enjoy the road ahead

We mogen langzaamaan weer wat vaker de weg op. En waar u ook naartoe gaat, wij staan voor u klaar. Profiteer nu van onze 'Back on the Road'-acties, met o.a. een extra scherp rentetarief op een nieuwe Mercedes-Benz, scherpe private lease aanbiedingen op de A- en B-Klasse en een ruim aanbod aan occasions!

Ontdek hier alle acties en wees welkom bij één van onze vestigingen waar we, met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften, graag met u meedenken over uw volgende auto!

Mercedes-Benz SLC

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Rente-acties

Mercedes-Benz financiering

T/m eind juni profiteert u van speciale rente-acties. Wanneer u kiest voor een Mercedes-Benz op voorraad is dit slechts 2,99% en op een nieuw te bestellen auto 3,49%.

Privélease

Mercedes-Benz Privélease

Met Privélease stapt u zorgeloos én voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz! Zo rijdt u al een A-Klasse vanaf €399,-/maand. Of wat dacht u van een B-Klasse vanaf €409,-/maand?!

Demo Deals

Automotions Mercedes-Benz Demo Deals

Op dit moment hebben wij een ruime voorraad aan demonstratievoertuigen, in veel gevallen zelf zonder kilometers. Deze kunnen wij extra voordelig aanbieden én u rijdt snel weg in uw nieuwe Mercedes-Benz!

Gratis automaat B-Klasse

Mercedes-Benz B-Klasse

Dit is uw kans om snel en extra voordelig in een nieuwe B-Klasse te stappen. Tijdelijk profiteert u namelijk van een gratis automaat wanneer u kiest voor een B-Klasse uit voorraad.

Business Solutions

Mercedes-Benz Business Solutions

Speciaal voor de zakelijke rijder: de Business Solutions zijn standaard rijk uitgerust én fiscaal aantrekkelijk. Van de meeste nieuwe Mercedes-Benz modellen zijn Business Solution-uitvoeringen leverbaar.

Scherp geprijsde occasions

Mercedes-Benz occasions

Gaat uw voorkeur uit naar een occasion? Dan vindt u bij ons een ruime voorraad met diverse modellen en uitvoeringen. Bovendien profiteert u van 4,99% rente wanneer u kiest voor een financiering.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Meer informatie over één van onze acties?
 

Contactformulier