Ontdek de fiscaal aantrekkelijke Ford Mondeo Hybrid

De Ford Mondeo Hybrid is met zijn hypermoderne Hybride-elektrische aandrijflijn en een CO2-uitstoot van slechts 101 g/km de perfecte combinatie van verfijning, efficiëntie en veelzijdigheid.

De ultieme verfijning en efficiëntie maakt zuiver elektrisch rijden mogelijk in deze zelf-opladende Mondeo Hybrid. Vooral in de stad en in de file komt deze modus goed tot zijn recht. Door de hybride aandrijflijn is er een vermogen van 187pk, die samen met de continu variabele automatische versnellingsbak het brandstofverbruik nog verder terugdringt.

Door dit systeem is het niet meer nodig om zorgen te maken over het rijbereik en is het niet nodig de accu bij te laden via een externe stroombron.

Met de regeneratieve rem-technologie recupereert de batterij tot 90 procent van de energie die normaal verloren gaat tijdens het remmen. Dit draagt ook bij aan de lagere verbruik- en CO2-cijfers. Hierdoor rijdt u een Mondeo Hybrid zakelijk vanaf €499,90 per maand (20.000km/60mnd.) met Ford Full Operational Lease! Dit is inclusief:

  • Onderhoud
  • Verzekering
  • Wegenbelasting

De reguliere Mondeo Hybrid rijdt u al vanaf €32.190,-.

(Tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Ford Mondeo hybrid actie 2
ford mondeo hybrid actie
Ford mondeo hybrid binnenkant
Ford mondeo hybrid ecoblue

De veelzijdigheid van een Stationwagon. De efficiëntie van een hybridewagen

Bent u op zoek naar een ruime hybride gezinswagen met een riante laadruimte, dan is deze Mondeo Wagon Hybrid ideaal voor u. Met een bagageruimte van maar liefst 403 liter is deze Mondeo Hybrid Stationwagon rijk uitgerust. Door de vlakke koffervloer is het daarnaast gemakkelijk om grote voorwerpen uit te laden. Daarnaast heeft u onder de koffervloer ook nog extra opbergruimte.

Met de nieuwe Mondeo Hybrid stationwagon heeft u het rijbereik en de vrijheid die een traditionele verbrandingsmotor normaal zou bieden, maar met de efficiënte en verfijning van een elektrische aandrijving.

U rijdt al een nieuwe Ford Mondeo Wagon Hybrid vanaf €33.690,-.

Benieuwd naar de nieuwe Mondeo Hybrid stationwagon? Vraag direct een proefrit aan!